Azlie's FotoPage

By: Azlie Halim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-May-2006 03:38 Email | Share | | Bookmark
Jejak Ombak ke Pulau Kapas

Mentari Pagi di Marang
Cuti hujung minggu bersama famili
Team Backpacker LIBUR ke Pulau Kapas
View all 6 photos...


Tuesday, 2-May-2006 11:59 Email | Share | | Bookmark
Samporna Bumi Yang Sempurna..

Mentari Pagi Semporna
Pulau Sibuan...
Orang Bajau Laut Semporna
View all 6 photos...
Ramai yang sudah mengenali Pulau Sipadan dan pulau-pulau sekitarnya sebagai ‘syurga penyelam skuba’. Keindahan dasar lautnya adalah antara yang tercantik di dunia dan menjadi buruan pelancong dari dalam dan luar negara. Namun ramai yang lupa bahawa Semporna adalah pintu masuk utama untuk anda berkunjung ke pulau-pulau tersebut.
Daerah Samporna mempunyai keluasan 442 batu persegi dan terbahagi kepada dua kawasan iaitu Tanah Besar Semporna dan kawasan pulau yang dikenali sebagai Pulau Bum-Bum serta pulau-pulau sekitarnya. Keistimewaan daerah ini terletak kepada keindahan alam semula jadinya yang dikelilingi pulau-pulau dan terumbu karang.


Friday, 11-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan naik Cruise

Bestnyer Atas Cruise...
Superstar Virgo
Gaya anggun & mewah
View all 6 photos...
Jalan-jalan... makan angin... + makan + tidor + makan tidor... tu saja kerja aku kat atas cruise.
sekali- sekala memang best tapi kalau hari - hari mungkin boleh bingung jugak. Tapi pelayaran ini memang best giler! rugi kalau u all tak gi.


Thursday, 20-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pulau Sibu Dah Berhari Raya Dulu

gadis kampung berhari raya...
Pasang Pelita di Hari Raya
Bestnyer Honeymoon at Pulau Sibu
View all 6 photos...
Tengah orang lain sibuk berpuasa, masyarakat kampung Duku, Pulau Sibu Besar sudah menyambut hari raya dahulu. Bukan main seronok beraya di kampung. Lemang, ketupat, dodol semuanya ada. Tapi hari raya disambut hanya untuk satu malam saja coz esoknya keba puasa balik. he he he... Ini cuma lakonan semula Pesta Hari Raya yang di anjurkan oleh Sibu Island Resort untuk meraikan lebih 100 orang pelancong asing yang datang berbulan madu di resort itu. walaupun hanya semalam berhari raya tapi kemeriahhannya tetap dirasakan


Monday, 3-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mansau Ansau Terus Sasau di Sabah...

Aksi Seorang Pecinta Alam
Fajar paling indah di Kinabatangan
Orang Sungai Kinabatangan
View all 6 photos...
he he he... Mansau Ansau bermaksud Jalan-jalan dalam bahasa etnik masyarakat Sabah. Baru-baru ini saya berpeluang ke Sandakan untuk melihat Orang Utan & Proboscis Monkey. Memang best giler!!!! Rugi kalau you all tak pergi! Jom Cuti-Cuti Malaysia. Semuanya ada di sini kecuali BOM ! (p/s: takut letupan Bom di Bali, Indonesia)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net